Érettségi ingyen!
Szerezz érettségit felnőttoktatás keretében!

Szerezzen piacképes szakmát!
Ingyenes felnőttoktatás vagy fizetős felnőttképzéseink keretében!

Ajánlataink

Rendezvényeink

Pályaválasztási kiállítás és szakmabemutató 2018.

Látogass el 2018. október 18-án és 19-én a Somogyi Megyei Kormányhivatal szervezésében megvalósuló Pályaválasztási Kiállításra!

A Kaposvári Szakképzési Centrum tagintézményei interaktív szakmai bemutatókkal és a képzésinkre vonatkozó teljes körű tájékoztatással várnak minden kedves érdeklődőt.

Időpont:

  • 2018. október 18-án, 9:00 - 17:00 óráig,
  • 2018. október 19-én, 9:00 - 14:00 óráig.

Helyszín:

  • Kinizsi Pál Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola
  • 7400 Kaposvár, Baross G. utca 19. 

Ápolónők versenye a Szigetiben!

Kilenc egészségügyi dolgozókból álló csapat vetélkedett egymással szeptember 16-án a Kaposvári Szakképzési Centrum Szigeti-Gyula János Egészségügyi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában. Mind elméleti, mind gyakorlati tudásukról számot kellett adniuk.

Kezdetét vette a 2018/2019-es iskolai tanév!

Szeptember 2-án került megrendezésre Kaposvár városi tanévnyitó ünnepsége az alapításának 100. évfordulóját ünneplő Munkácsy Mihály Gimnáziumban, ahol Szita Károly Polgármester Úr és Gyallai Katalin Igazgató Asszony köszöntötte a 2018/2019-es tanévet megkezdő diákságot, illetve a város pedagógusait.

Somogy Megyei Szakmai Tanévnyitó Konferencia az Eötvösben

2018. augusztus 31-én az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatási Hivatal, a Klebelsberg Központ és az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet közreműködésével megvalósult tanévnyitó konferenciának adott otthont a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma.

Zászlófelvonás és koszorúzás az államalapítás ünnepén!

A nemzeti lobogó felvonásával vette kezdetét az augusztus 20-ai ünnepségsorozat Kaposváron.

Vadgyümölcsfák megmentésén dolgoznak diákjaink a Dráva mentén!

Aki nyitott szemmel jár a természetben az sajnálkozva tapasztalhatja, hogy egyes erdei fafajok visszaszorulóban, eltűnőben vannak. Ezt tapasztalhatjuk a Dráva két oldalán, Horvátországban és Magyarországon egyaránt. Két iskola - a Tehnicka skola Virovitica és a KSZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiuma - közös projektet valósít meg, melynek célja az erdei gyümölcsfák ügyének felkarolása, visszatelepülésük elősegítése.