Szerezzen piacképes szakmát!
Ingyenes felnőttoktatás vagy fizetős felnőttképzéseink keretében!

Ajánlataink

Rendezvényeink

Európa Nap 2018

 Centrumunk diákjai és pedagógusai is kitelepültek Kaposvár központjába az idei Európa Napon alkalmából! Délután 18 óráig várnak minden érdeklődőt! 

Elballagtak a Kaposvári SZC végzős diákjai

A Kaposvári Szakképzési Centrum mind a 11 tagintézményében 2018. május 4-én, illetve május 5-én kerültek megrendezésre a ballagási ünnepségek.

Ballagási ünnepségek időpontjai

Föld napja

Április utolsó hetében felpezsdült az élet a Centrum tagintézményeiben, hiszen a Föld napja alkalmából, illetve a Fenntarthatósági témahét keretében a diákok számos programmal és különböző növényültetési akciókkal próbálták felhívni a figyelmet környezetünk megóvásának fontosságára.

Szakmák Éjszakája a Kaposvári Szakképzési Centrumban!

 

2018. április 13-án, immár harmadik alkalommal került megrendezésre a Szakmák Éjszakája, melynek keretében 11 tagintézményünk várta a szakmaválasztás előtt álló fiatalokat. A kötetlen hangulatban telt este részeként a látogatók bepillantást nyerhetett az iskolák kínálta szakmákba, illetve az interaktív program részeként minden vállalkozó szellemű résztvevő próbára tehette magát és lehetősége nyílt 1-1 szakmai fogás elsajátítására. 

Negyedszázada jött létre a szakképzés Kadarkúton

Bár a szakiskola első évfolyamán 1992 szeptemberében indult az oktatás, az intézmény jubileumi ünnepségére mégis a névadó Jálics Ernő születésének hónapjában került sor.