Ajánlataink

Rendezvényeink

Pedagógus Nap Nagyatádon

A 2019. június 7-i, a Nagyatádi Kulturális és Sport Központban megrendezett nagyatádi pedagógus napi ünnepségen több mint 20 pedagógus kapott kitüntetést. A rendezvényen a polgármesteri elismerések mellett a pályán legalább 25 évet eltöltött, nyugállományba vonult pedagógusokat Szolgálati emlékéremmel jutalmazták.

Városi Pedagógus Nap 2019

2019. június 5-én került sor a Városi Pedagógus Napra a Kaposvár Arénában, ahol a Kaposváron dolgozó óvónőket, tanítókat és tanárokat ünnepelték.

Barcsi Pedagógus Nap

Tíz városi szintű elismeréssel köszöntötték a kilenc minisztériumi díj mellett a barcsi pedagógusokat az idei, 2019. május 30-án megtartott Városi Pedagógus Napi ünnepségen. Barcs Város közössége nevében a polgármester és a szakbizottság tagjai évről-évre elismerik a kiemelkedően teljesítő tanítók, tanárok, óvodapedagógusok és gyógypedagógusok munkáját.

Elballagtak…

 A Kaposvári Szakképzési Centrum végzős diákjai 2019. május 3-án ill. 4-én búcsút vettek iskolájuktól és elballagtak. A Kaposvári Szakképzési Centrum tagintézményeiben összesen 1225 diák hagyta el idén az iskolapadot, közülük 654-en tettek érettségi vizsgát, 571 tanuló pedig sikeres szakmai vizsga után léphet ki a nagybetűs Életbe. További tanulmányaikhoz, életükhöz ezúton is sok sikert és jó egészséget kívánunk! 

Ady 65 jubileumi programsorozat

Fennállásának 65. évfordulóját ünnepli idén a Kaposvári SZC Nagyatádi Ady Endre Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma.

Ady Tehetség Gála 2019

2019. május 2-án immár 7. alkalommal rendezték meg a Kaposvári SZC Nagyatádi Ady Endre Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában az Ady Tehetség Gálát.