Érettségi ingyen!
Szerezz érettségit felnőttoktatás keretében!

Szerezzen piacképes szakmát!
Ingyenes felnőttoktatás vagy fizetős felnőttképzéseink keretében!

Ajánlataink

Rendezvényeink

Vadgyümölcsfák megmentésén dolgoznak diákjaink a Dráva mentén!

Aki nyitott szemmel jár a természetben az sajnálkozva tapasztalhatja, hogy egyes erdei fafajok visszaszorulóban, eltűnőben vannak. Ezt tapasztalhatjuk a Dráva két oldalán, Horvátországban és Magyarországon egyaránt. Két iskola - a Tehnicka skola Virovitica és a KSZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiuma - közös projektet valósít meg, melynek célja az erdei gyümölcsfák ügyének felkarolása, visszatelepülésük elősegítése.

Az egészségé volt a főszerep a GÉPÉSZben!

A tanév utolsó napjaiban igazán felpezsdült az élet a GÉPÉSZ falai között! 2018. június 14-én az egészséges életmódot népszerűsítő fórumnak adott otthont a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma. 

Kaposvári Pedagógusnap 2018

A kaposvári óvónőket, tanítókat és tanárokat köszöntötték a pedagógusnap alkalmából a kaposvári Jégcsarnokban. Az ünnepség során többek között Polgármesteri dicséretek és Pedagógus Szolgálati Emlékérmek átadására is sor került, melynek részeként a Kaposvári Szakképzési Centrum több oktatója és munkatársa is elismerésben részesült.

Somogy megyei Vadásznap2018

„Ünnepelt Somogy vadásztársadalma” – olvasható a Somogyi Hírlap főcíme. 2018. június 2-án ismét a Kaposvári SZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiumának barcs-középrigóci telephelye adott otthont a Somogy megyei Vadásznapnak.

Városi Pedagógusnapi Ünnepség Nagyatádon

Nagyatád Város Önkormányzata a Kaposvári Szakképzési Centrummal és a Kaposvári Tankerületi Központtal karöltve köszöntötte a város pedagógusait. 

Mindenkit szeretettel várunk 2018. június 2-án a Somogy megyei Vadásznapon!

*