Naptár

Ajánlataink

Rendezvényeink

Nagy volt az érdeklődés a Dráva Völgye képzései iránt

Több százan voltak kíváncsiak a barcsi Dráva Völgye Középiskola nyílt napjára – számolt be róla a BarcsMédia.

Kaposváron népszerűsítették a magyar gasztronómiát

Mesterszakácsokkal népszerűsítette a szakmát a Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola.

Nyílt napot tartottak a Széchenyiben

Cukrász- vagy szakács szaktechnikus, turisztikai technikus, kereskedő és webáruházi technikus, vagy pincér - csak néhány azokból a szakmákból, amelyeket a Kaposvári SZC Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában tanulhatnak azok a diákok, akik 8. osztály után ezt az intézményt választják.

Interaktív szakmabemutatók

Az intézmények interaktív szakmabemutatókkal, szaktájékoztatókkal, bemutató órákkal fogadják a pályaválasztás előtt álló általános iskolás diákokat.

Pályaválasztási nyílt nap Nagyatádon, 15 fajta képzésből válogathatnak az ide jelentkező diákok

Három járás végzős általános iskolás gyerekeinek tartottak pályaválasztási napot a nagyatádi középiskolákban. A Nagyatádi Televízió összefoglalójából kiderül, összesen 11 iskolából érkeztek diákok, még Csurgóról és Marcaliból jöttek 7., 8. osztályos hallgatók.

A jövő technikusai találkoztak a Gépész aulájában

Bővül jövőre a választható szakmák köre az Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnáziumban, 14-ről 17-re. Többek között erről is tájékozódhattak a diákok az iskola nyílt napján.

Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutatón a Kaposvári Szakképzési Centrum

Iskoláink is bemutatkoztak a kaposvári Kinizsi Pál Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskolában tartott kétnapos pályaválasztási rendezvénysorozaton az Európai Szakképzési Hét keretében.

Közel ezer fiatal ismerkedett az erdővel Középrigócon

Közel ezer érdeklődő óvodás és kisiskolák részvételével zárult a kétnapos Erdők Hete program a Kaposvári Szakképzési Centrum Dráva Völgye Szakgimnázium középrigóci oktatóbázisán.

Testközelből ismerkedtek a kétkezi szakmákkal Kaposváron

Hatalmas érdeklődés mellett tartotta meg a Kaposvári Szakképzési Centrum első szakképzési fesztiválját a megyeszékhely belvárosának szívében. A Kossuth téren felállított sátraknál várták az iskolák és partnercégek az érdeklődőket, akikből nem is volt hiány.

Volt barcsi diákok trófeái a Zalaerdő terítékén

Iskolánk, a Dráva Völgye Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium is meghívást kapott a Zalaerdő Zrt. hagyományos trófeaszemléjére, amelyet idén immár 18. alkalommal rendeztek meg a bánokszentgyörgyi erdészet területén lévő vadászháznál.