Szerezzen piacképes szakmát!
Ingyenes felnőttoktatás vagy fizetős felnőttképzéseink keretében!

Ajánlataink

Pályázataink - ajánló

Online gyermekvédelem

Rendezvényeink

Országos pincér szakmai továbbképzés

Országos pincér szakmai továbbképzést rendeztek 2017. november 28-án a Kaposvári Szakképzési Centrum Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája tankabinetjében.

Szakképzési hét a Dráva Völgyében

Sok érdeklődőt vonzottak az Európai Szakképzési hét keretében rendezett programok a Kaposvári SZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiumában is.

Drónok, utazó planetárium és interaktív órák az Adyban

"Drónok, utazó planetárium és interaktív órák az Adyban" címmel közölt videóval színesített cikket az atadhir.hu centrumunk tagiskolájáról:

Harmincnál is több érdekes előadás egyetlen délelőtt alatt az Ady gimnáziumban. A pályaorientációs napra 350 tanuló érkezett a helyi általános iskolákból. Ezenkívül öt egyetem mutatta be a képzéseit a gimnazistáknak.

Szakmák Hete a Barcsi Szakképzőben

5 napon keresztül főztek, felszolgáltak, csomagoltak, varrtak hegesztettek, fúrtak, faragtak a pályaválasztás előtt álló diákok a Kaposvári SZC Barcsi Ipari, Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában. A Szakmák Hetének barcsi rendezvényeiről a Barcsi Krónika többször is közölt videóbeszámolót.

Százakat vonzott az Eötvös Európai Szakképzési Héthez kapcsolódó rendezvénye

"Versenyeznek a cégek a jól képzett fiatal munkaerőért" címmel közölt cikket a sonline.hu az Eötvös Szakmák Hetéhez kapcsolódó rendezvényéről:

EURÓPAI SZAKKÉPZÉSI HÉT A SZÉCHENYIBEN

A szakképzés európai hetét az Európai Bizottság hirdette meg abból a célból, hogy az Európa-szerte megrendezésre kerülő helyi, regionális és nemzeti rendezvények révén vonzóbbá tegye a színvonalas szakismereteket biztosító és minőségi munkahelyek betöltését lehetővé tévő szakoktatást és szakképzést.