Ajánlataink

Rendezvényeink

Városi Pedagógus Nap 2019

2019. június 5-én került sor a Városi Pedagógus Napra a Kaposvár Arénában, ahol a Kaposváron dolgozó óvónőket, tanítókat és tanárokat ünnepelték.

Barcsi Pedagógus Nap

Tíz városi szintű elismeréssel köszöntötték a kilenc minisztériumi díj mellett a barcsi pedagógusokat az idei, 2019. május 30-án megtartott Városi Pedagógus Napi ünnepségen. Barcs Város közössége nevében a polgármester és a szakbizottság tagjai évről-évre elismerik a kiemelkedően teljesítő tanítók, tanárok, óvodapedagógusok és gyógypedagógusok munkáját.

Elballagtak…

 A Kaposvári Szakképzési Centrum végzős diákjai 2019. május 3-án ill. 4-én búcsút vettek iskolájuktól és elballagtak. A Kaposvári Szakképzési Centrum tagintézményeiben összesen 1225 diák hagyta el idén az iskolapadot, közülük 654-en tettek érettségi vizsgát, 571 tanuló pedig sikeres szakmai vizsga után léphet ki a nagybetűs Életbe. További tanulmányaikhoz, életükhöz ezúton is sok sikert és jó egészséget kívánunk! 

Ady 65 jubileumi programsorozat

Fennállásának 65. évfordulóját ünnepli idén a Kaposvári SZC Nagyatádi Ady Endre Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma.

Ady Tehetség Gála 2019

2019. május 2-án immár 7. alkalommal rendezték meg a Kaposvári SZC Nagyatádi Ady Endre Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában az Ady Tehetség Gálát.

NATO-nap az Eötvösben

 A Honvédelem és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete és a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma szervezésében és a HM. 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred katonáinak részvételével 2019. április 25-én került sor a NATO napra. Ennek keretében az iskolában megnyitották a „Hét évtized a békéért és szabadságért” elnevezésű kiállítást, melynek során az érdeklődők megismerkedhettek a NATO történetével, szervezeti működésével.