Kedves nyolcadikosok!
Szerezz piacképes szakmákat 3 év alatt, vagy érettségivel 4 év alatt!

Szerezzen piacképes szakmát!
Ingyenes felnőttoktatás vagy fizetős felnőttképzéseink keretében!

Ajánlataink

Pályázataink - ajánló

Látogatók:

Mai:3
Tegnapi:87
Heti:172
Havi:1868
2017.09.02-től összesen:1868


Aktuális látogatók száma: 31 fõ

Rendezvényeink

Érettségi 2017

"Holtáig tanul a somogyi diák, érettségizőket köszöntöttek" címmel közölt cikket a Sonline.hu a 2017-es május-júniusi érettségi időszak lezárásáról.

Ünnepeltek a vadászok...

A vadászat, mint a legősibb emberi tevékenység egyike, az ember és a természet különleges kapcsolatát jelenti. Ezt a kapcsolatot együttesen alakítják és szabályozzák az ösztönök, a hagyományok és a törvények. Két fontos esemény jelent ünnepet a vadászoknak egy évben. Az egyik, amikor augusztus végén felhangzik a szarvasbőgés, a másik pedig a vadásznap.

“Légy a szakmád mestere!” szakmájában tehetséges diákok kiállítása

Marcipánfigurák, bonbonok, különleges tálalás, fából készült makettek, tervrajzok, elektronikai berendezések, vas és fémipari munkák, és még sok más szakmai produktum, ezek fogadták a látogatókat az Eötvös Loránd Szakgimnázium aulájában, ahol 13 iskola és egy szakmai gyakorlati hely, a Slendy Pékség, összesen 58 tehetséges diákja és az őket tanító 33 szakmai tanár mutatta be munkáját és szakmai eredményeit. 

Szakmák éjszakája 2017 - Beszámoló

Látványos bemutatók, alkotó fiatalok és érdeklődő szempárok. Közel száz programmal várták a látogatókat a Kaposvári Szakképzési Centrum mind a 11 oktatási intézményében Kaposváron, Tabon, Kadarkúton, Nagyatádon és Barcson. A somogyi megyeszékhelyen a megnyitót a Szigeti-Gyula János Egészségügyi Szakképző Iskolában tartották. A programsorozatot Gelencsér Attila, országgyűlési képviselő nyitotta meg.

Tovább a képgalériához...

Közeleg a Szakmák éjszakája!

A Szakmák éjszakája rendezvénysorozat előtt több médiában is szerepeltünk.

 

Erdészeti és vadgazdálkodási OSZTV a Dráva Völgyében

2017. április 5-7. között a Kaposvári SZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiuma adott otthont a Földművelési Minisztérium által meghirdetett, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által szervezett Erdészeti és vadgazdálkodási technikus képzésben részt vevő tanulók Országos Szakmai Tanulmányi Versenye döntőjének.