Szerezzen piacképes szakmát!
Ingyenes felnőttoktatás vagy fizetős felnőttképzéseink keretében!

Ajánlataink

Lamping - Határtalanul 2016

HATÁRTALANUL HAT-15-07-0037 – „Építsünk hidat!” - Kaposvár és Csíkszereda építőipari iskolái 

„A Kaposvári SZC Építőipari, Faipari Szakképző Iskolája az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által a 2015/2016-os tanévre kiírt Határtalanul! pályázaton a külhoni magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítésére, a magyar tanítási nyelvű iskolákkal ápolt kapcsolatok megerősítésére, a diákok szakmai tapasztalatszerzésének elősegítésére  2.167.500.-Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

A támogatás szakmai és kulturális célú csereutazásra nyújtott lehetőséget. Az első utazáson csíkszeredai testvériskolánkból, a Kós Károly Építőipari Szakközépiskolából 21 diákot és 3 tanárt láttunk vendégül Kaposváron. 

Az egyhetes program során Kaposvár mellett Szigetvárra és Mohácsra is ellátogattak. Részt vettek Kaposmérőn Kassai Lajos lovas íjász bemutatóján és rendhagyó történelem óráján. A csíkszeredaiak látogatása budapesti kirándulással zárult. 

A második utazáson 2016. április 17-22 között 24 építős diák és 3 tanár utazott Székelyföldre. Csíkszereda nevezetességei mellett ellátogattak Gyimesbükkre, a Békás-szoroshoz, jártak Sepsiszentgyörgyön, hazafelé pedig megnézték a tordai sóbányát.

 A szakmai program keretében a diákok közösen különböző híd-maketteket készítettek. 

A pályázat címe is innen származik: 

Építsünk hidat!”

További képek: http://www.epitoipari-kap.sulinet.hu/hu/galeria.html/kepgaleria/2016-epitsunk-hidat

Pályázataink - ajánló

Online gyermekvédelem

Látogatók:

Mai:2
Tegnapi:43
Heti:212
Havi:770
2017.09.02-től összesen:13738


Aktuális látogatók száma: 20 fõ