Naptár

Ajánlataink

UTR–15–USZ

A 2015/2016-os tanévben lezárult hazai pályázatok közül iskolánk az Útravaló ösztöndíjprogram Út a szakmához alprogramjában (UTR – 15 – USZ) vett részt. A programban 12 pedagógus irányításával 34 tanulónk volt érdekelt egyéni, illetve csoportos fejlesztésben.

A tanév során tanáraink 72 órában – szükség esetén ezen felül is - mentorálták a diákokat. Három havonta rendszeres értékelés, megbeszélés volt mentorok, tanulók és szülők között. A pályázati idő alatt intézményünk családlátogatással is szorosabbra fűzte a kapcsolatot a szülői házzal. Az együttműködés eredményeként a tanulók nagy része – pedagógusok és szülők megelégedésére – sikeresen zárta a tanévet, felsőbb évfolyamba lépett, illetve többségük teljesítette a szakmai vizsga követelményeit. Többen a továbbtanulás mellett döntöttek, érettségi és új szakma megszerzését tűzték ki célul.

Azt Útravaló ösztöndíjprogram iránt nagy az érdeklődés iskolánkban. Egyre több tanuló él azzal a lehetőséggel, hogy tanárai segítségével javítson tanulmányi eredményén. Diákok, szülők és pedagógusok egyaránt komoly lehetőségnek, motivációnak tarják ezt a programot a középiskolások tanulmányi, szakmai előmenetelének szempontjából.

Pályázataink - ajánló

Online gyermekvédelem

Látogatók:

Mai:58
Tegnapi:39
Heti:97
Havi:808
2017.09.02-től összesen:28208


Aktuális látogatók száma: 55 fõ