Ajánlataink

Szigeti-Gyula (egészségügyi, Kaposvár)

Kaposvári SZC Szigeti-Gyula János Egészségügyi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
7400 Kaposvár, Szent Imre u. 14/d

Tel.: 06-82/512-935
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tagintézmény-vezető: Veiger Katalin

Web: http://www.euszki-kap.sulinet.hu 
https://www.facebook.com/szigetigyulakaposvar


 

Az év tanulója

Az év tanulója díjat kapta  Jandzsó Diána az ápolók napján az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából május 11-én rendezett hagyományos ünnepségén a Kaposi Mór Oktató Kórházban.

 A rendezvény keretében Gelencsér Attila és Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés korábbi és jelenlegi elnökei átadták az „Örökségünk – Somogyország kincse” kitüntető címet Dr. Moizs Mariann főigazgatónak. Díjátadásokra is sor került a Kórház és a Kaposvári Egyetem Egészségügyi Központja kiemelkedő teljesítményt végző munkatársai, kollektívái részére, az alapellátásban dolgozó munkatársakat pedig Szita Károly, Kaposvár Megyei Jogú Város polgármestere részesített elismerésben.

Ez úton is gratulálunk!

forrás: http://kmmk.hu/blog/korhazi-hirek/unnepseg-az-apolok-nemzetkozi-napjan/

2017-05-15

 

Szigetisek sikere a HIV/AIDS prevenciós versenyben

2016.12.01.-én az AIDS Világnapján, rendezték meg a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt szervezésében Budapesten, a XIV. országos HIV/AIDS PREVENCIÓS versenyt. A versenyen 18 csapat mérte össze tudását. 

Somogy megye elhozta mindkét kategóriában az I. helyezést. Felnőtt kategória: Szigeti-Gyula János Egészségügyi Szakképző iskola 3 fős csapata lett a legjobb. A csapatok felkészítése az országos versenyre az iskolavédőnők munkájának köszönhető.

A rendezvény zárásaként a résztvevők megalkották az ország legnagyobb Piros Szalagját, amely az AIDS elleni közdelem jelképe.

GULÁG Országos Tanulmányi Verseny

Szép eredmény az Országos  Tanulmányi Verseny döntőjén!

Ismét győzedelmeskedett a Szigeti

Iskolánk tanulói 2016. november 25-én részt vettek Győrben, a Szent-Györgyi Albert Egészségügyi és Szociális Szakképző Iskola által, Kossuth Zsuzsanna születésének 200. évfordulója tiszteletére megrendezett szakmai tanulmányi versenyen. 

Tanulóink három kategóriában mérték össze tudásukat a Dunántúl egészségügyi és szociális képzéseiben tanulmányokat folytató diáktársaikkal.  A verseny témaköreiként szereplő anatómia-élettan, betegmegfigyelés és elsősegélynyújtás feladatait megoldó tanulóink kimagasló eredményeket értek el.

1. helyezést ért el a 2/14/Á gyakorló ápoló tanulók csapata:

  • Jandzsó Diána
  • Szabó István
  • Vári Dorina Virág

2. helyezést ért el a 12/a ágazati szakközépiskola csapata:

  • Garai Ágnes
  • Lukács Nikoletta Kincső
  • Varga Laura

2. helyezést ért el a 3/11 szociális gondozó és ápoló osztály csapata:

  • Arnold Petra
  • Kovács Lilla
  • Zombor Csilla

Elért sikereikhez gratulálunk mind a csapatoknak, mind pedig felkészítő tanáraiknak.