Naptár

Ajánlataink

Noszlopy (közgazdasági, Kaposvár)

Kaposvári SZC Noszlopy Gáspár Közgazdasági Szakgimnáziuma

7400 Kaposvár, Szent Imre utca 2.

Tel.: 06-82/420-526
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tagintézmény-vezető: Keczeli László

Web: http://www.ngkszki.hu 

https://www.facebook.com/kszcnoszlopy


Intézményünket 1911-ben alapították, a jogutód a Kaposvári Szakképzési Centrum Noszlopy Gáspár Közgazdasági Szakgimnáziuma, jelenleg a Szent Imre utca 2 szám alatt működik.

Intézményünk tanirodával, 22.000 kötetes könyvtárral, informatikai és ügyviteli szaktantermekkel rendelkezik. Tagjai vagyunk a felsőoktatási HBONE hálózatnak (Hungarnet). 1997 óta ECDL vizsgaközpont vagyunk, tanulóink nagy része az érettségi mellé ezen bizonyítványt is megszerezheti.

Négy szakmacsoportban (közgazdaság, közlekedés, szállítmányozás és logisztika, ügyvitel, valamint informatika területein) képezünk diákokat közép- és emelt szintű érettségire épülő szakmákra, melyek a munkaerőpiacon keresettek. Közel ötven főállású pedagógus és tíz technikai dolgozó, valamint 5-600 tanuló népesíti be az épületet.

Iskolánk tagja a pénzügyi-gazdasági kultúra terjesztését célul kitűző Pénziránytű és a PénzSztár Hálózatoknak.


 

Országos 1. és egy 23. hely a közgazból

2017. április 3-4. között rendezték meg Szolnokon az ágazati szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyének (ÁSZÉV) országos döntőjét. Ezen kereskedelem ismeretekből Gerstenmayer Kinga a KSZC Noszlopy Gáspár Közgazdasági Szakgimnáziumának 13/N osztályos tanulója ELSŐ helyet ért el (felkészítő tanárai: Ádámkovics Tiborné, Csapó Ivett, Szabóné Győrfi Renáta), ügyvitel ismeretekből Stróbel Bettina 12/C osztályos tanulójuk 26. helyezést ért el (felkészítő tanárai: Bognár Isvánné, Pálos Tamásné, Keczeli László)

Gratulálunk diákjainknak és felkészítőiknek is!

Gerstenmayer Kinga

Stróbel Bettina

A Noszlopy nyerte a legórobotot

A tegnapi nap folyamán átadásra került a Precognox Kft jóvoltából a Codeweek legaktívabb iskolájának felajánlott legórobotot. Jóföldi Endre ügyvezető, személyesen adta át a Kaposvári Szakképzési Centrum Noszlopy Gáspár Közgazdasági Szakgimnáziumában a díjat. Az érdekes és tanulságos előadását legórobot bemutatóval színesítette.

Az átadásról a www.kaposvarmost.hu weboldal is beszámolt. 

A cikk itt olvasható.

Implom Kárpát-medencei döntő

2017. február 23-25. között rendezték meg Gyulán az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny Kárpát-medencei döntőjét. 

A KSZC Noszlopy Gáspár Közgazdasági Szakgimnáziumát Bihary Csilla 12/N osztályos tanuló képviselte, aki a szakgimnazisták között az előkelő 12. helyezést érte el. Felkészítő tanára Pap Mária tanárnő. Gratulálunk diákunknak és felkészítőjének is!