Naptár

Ajánlataink

Rudnay (Tab)

Kaposvári SZC Rudnay Gyula Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma 

8660 Tab, Virág utca 12-14.ű

Tel.: 06-84/525-150
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tagintézmény-vezető: Szentesiné Kiss Katalin

Web: www.rudnay-tab.sulinet.hu

 


Iskolánk Somogy megye északi részén, a Balaton déli partjához közel, Tabon található. 

A képzés szakgimnáziumban ügyvitel, rendészet és közszolgálat, gépészet valamint villamosipar és elektronika ágazatokban folyik.  A képzés 4+1 éves, mely azt jelenti, hogy 12. évfolyam végén érettségiznek diákjaink és ezt követően plusz egy év alatt szerzik meg a választott szakmát 1. táblázat).  

A szakközépiskolai képzésben (régi szakmunkás) 3 év alatt sajátítják el tanulóink a választott szakma (2. táblázat) fogásait, melyben sokat segít a gazdálkodó szervezeteknél történő gyakorlati képzés (duális képzés). 

A 2015/2016-os tanévtől iskolánk részt vesz egy megújuló energetikai pályázatban, melynek célja, hogy diákjaink megismerkedjenek a korszerű technológiákkal és majd szakirányú végzettséget szerezhessenek. Iskolánkról részletesebben a következő honlapon olvashat: http://www.rudnaygy.sulinet.hu


 

Ebben a kategóriában nincsenek cikkek. Ha megjelennek ezen az oldalon az alkategóriák, akkor azok tartalmazhatnak cikkeket.