Naptár

Ajánlataink

Ady (Nagyatád)

Kaposvári SZC Nagyatádi Ady Endre Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
7500 Nagyatád, Dózsa György utca 13.

Tel.: 06-82/553-042

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tagintézmény-vezető: Cseh Tamás Attila

Web: http://www.ady-nagyatad.hu 


 A Kaposvári Szakképzési Centrum Nagyatádi Ady Endre Gimnáziuma, Szakképző Iskolája és Kollégiuma, ahogy a múltban, a jelenben is olyan képzési szerkezetet kínál, amely igazodik a szülők, tanulók és a munkaerőpiac folyamatosan változó elvárásaihoz. Ennek megfelelően emelt szintű nyelvoktatás, gépészet, informatika, egészségügy, közgazdaság és pedagógia ágazati oktatás került be az új képzési szerkezetbe. A szakképzés területén, a munkaerőpiacon keresett szakmai képzéseket vezettünk be, melyeket duális képzés keretében oktatunk. Ezzel a képzési móddal tanulóink már szakgimnáziumi tanulmányaik során közvetlen kapcsolatot alakítanak ki a munka világával, munkahelyi környezetben szocializálódnak a gyakorlati képzés során. Mindehhez modern, a közelmúltban teljes felújításon átesett iskolaépület és kollégium, jól felszerelt, korszerű tanműhely, demonstrációs termek és partnerintézmények állnak rendelkezésre. Felújított kollégiumunkban a tanulók kétágyas szobákban kerülnek elhelyezésre. Minden szobához fürdőszoba tartozik, a szobákban internet csatlakozási lehetőség van kiépítve. A beiskolázási körzetünkben élő családok szociális, anyagi és kulturális helyzete egymástól nagymértékben eltér, ezért megpróbáljuk segíteni a nehéz körülmények között élő, hátránnyal induló tanulók felzárkóztatását, ugyanakkor kiemelt fontosságú feladatnak tekintjük a tehetséges, jó képességű növendékeink tehetséggondozását is. A 2015/16-os tanévben nappali tagozaton 481 fő, felnőttoktatás keretében, esti tagozaton 156 fő tanult intézményünkben, kollégiumunk tanulólétszáma 83 fő volt.


 

Nemzetiszínháztörténeti országos vetélkedő

A KSZC Nagyatádi Ady Endre Gimnáziuma diákjai a Nemzetiszínháztörténeti országos vetélkedőn 15. helyezést értek el. Felkészítő tanár: Novográdeczné Kakrik Ildikó. Gratulálunk!

 

Az Ady téli eseményei

2016. December 9. Karácsonyi műsor előadása az Idősek Otthonában

 2016. December 21. Karácsonyi műsor 8. H

 2017. január 20. A Magyar Kultúra napja

 • A tanárok és diákok egyaránt szerepeltek ezen az eseményen. Ezen felül, az M7 Takarék ügyvezető igazgatója, Bogdán Kornél segítségével az iskolában két új Relief került elhelyezésre és felavatásra.
 • A két emlékműn Zrínyi Ilona és Károly Róbert ábrázolása látható.
 • Az eseményről készült képek itt találhatóak: http://ady-nagyatad.hu/weboldal/index.php/mediak/kepek/a-magyar-kultura-napja-20170120
 • Január 27.Szalagavató
 • Iskolánk végzős tanulói magukon viselhetik a szalagot, amely jelképe annak, hogy középiskolai tanulmányaik végéhez közelednek. Az esemény a Nagyatádi Városi Sportcsarnokban kezdődött, majd az iskola épületében folytatódott. A bálban a hangulatot biztosította a Gold zenekar.
 • A végzős osztályok: 12. A, 12. B, 12. C, 12. D, 12. H
 • A táncot betanította: Hajdúné Tóth Csilla
 • Az eseményhez kapcsolódó képek itt tekinthetőek meg: http://ady-nagyatad.hu/weboldal/index.php/mediak/kepek/szalagavato-20170127

2016. Február 20. II. Filharmónia koncert „Ilyen a Jazz”

 • Február 20-án került sor a filharmónia ifjúsági hangversenybérlet 2. előadására „Ilyen a jazz …” címmel..
 • Ezúttal három művész érkezett hozzánk, akik zongora, basszusgitár és dob hangszerekkel adtak remek hangulatú ízelítőt a jazz világából.
 • Balásy Szabolcs – zongora, Horváth Krisztián – basszusgitár, Bágyi Balázs – dob
 • Az eseményhez kapcsolódó képek itt tekinthetőek meg: http://ady-nagyatad.hu/weboldal/index.php/mediak/kepek/ii-filharmonia-koncert-ilyen-a-jazz

2016. Február 28. Farsangi fánk sütés

Dr. Büttnerné Bódi Ágnes Magyar Arany Érdemkeresztet kapott

Tagintézményünk vezetője Dr. Büttnerné Bódi Ágnes, Magyar Arany Érdemkeresztet kapott.

Áder János, Magyarország Köztársasági Elnökének megbízásából Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, nemzeti ünnepünk alkalmából, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett tevékenysége elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést adott át.

Nemzeti ünnepünk alkalmából magas színvonalú munkája, példamutató tevékenysége elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült: Dr. Büttnerné Bódi Ágnes.

Gratulálunk!

Országos 2. hely az Ady-tól

HIV/AIDS prevenciós verseny
 - megyei döntő 1. helyezés,
 - országos 2. helyezés

Csapat: elHivatottak

Tagjai:

 • Dohos Ninetta
 • Buzics Regina
 • Lakatos Borbála