Naptár

Ajánlataink

Jálics (Kadarkút)

Kaposvári SZC Jálics Ernő Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája
7530 Kadarkút, Fő utca 1. 

Tel.: 06-82/778-553
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tagintézmény-vezető: Iván László

Web: http://kszcjalics-hu.webnode.hu/
: https://www.facebook.com/KSZC-Jálics-Ernő-Szakgimnáziuma-Szakközépiskolája-és-Szakiskolája-866747270039309/

 


A 2015-ös átszervezést követően az iskola épületének déli szárnyában folyik a szakképzés. Itt tíz szaktanterem és egy cukrász tanműhely áll rendelkezésünkre az oktató- nevelő munkára. Az Akác tanvendéglőben négy elméleti helyiségben, ezen kívül két tanműhelyben biztosítjuk a szakács, pincér és a konyhai kisegítő rész-szakképesítés gyakorlati képzések helyszíneit.

A tantermek tanuló barát kialakítással rendelkeznek, a pedagógusok lelkiismeretesek, tapasztaltak, rendkívüli kitartással végzik munkájukat. Minden tanulóban tudatosítjuk, hogy az általuk tanult szakma kiemelt helyet foglal el nemzetgazdaságunkban, azok dinamikusan fejlődnek, ezáltal a lehetőségek köre egyre bővül.

A nappali tagozatos oktatás mellett indult esti tagozatos szakmai képzésünk nagy érdeklődésre tett szert az elmúlt tanévben. A helyi és környékbeli gazdasági és társadalmi igényeknek megfelelően bővítjük továbbra is képzési kínálatunkat.


 

Ebben a kategóriában nincsenek cikkek. Ha megjelennek ezen az oldalon az alkategóriák, akkor azok tartalmazhatnak cikkeket.