Naptár

Ajánlataink

Eötvösös diákokat támogat Kaposvár egyik legmeghatározóbb vállalkozása, a VIDEOTON Elektro-PLAST Kft.

A Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács 2019. áprilisi hírlevelében adott hírt a Videoton Elektro-Plast Kft. nemrégiben átvett Genius Loci díjáról, melyet Kiemelkedő Tehetségtámogató Tevékenységéért kapott a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségétől.

A díjra egyik tagintézményünk, a Kaposvári Szakképzési Centrum Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma jelölte a vállalkozást. Kapcsolatuk a szakképzés terén az 1990-es évekre tekint vissza. Főként ebből az iskolából kerülnek ki a cég jövőbeli szakemberei is, ezért azon felül, hogy az Eötvösös tanulóknak tudást és piacképes tapasztalatot igyekeznek adni, a vállalkozás az intézményt is támogatja. A különböző alapanyagokon és eszközökön felül egy 3D nyomtató adományozásával igyekeztek az iskolai diákjait felkészíteni a jövő kihívásaira, az idei évben pedig a lehető legbiztonságosabb gyakorlati munkakörnyezet kialakítása érdekében 2 darab 4-4 forrasztóállomást kiszolgálni képes, modern elszívó rendszerrel segítették az intézményt. 

Annak érdekében, hogy magasan képzett, igényes munkavállalók kerüljenek ki a gazdaságba, a cég az iskolai és a külső gyakorlati képzés összehangolására, a tehetséges szakgimnáziumi és szakközépiskolai tanulók kiemelésére törekszik, mely többek között az erkölcsi és anyagi támogatásukban, a szakmai tanulmányi versenyekre való felkészítésükben és a szakmai lehetőségek biztosításában nyilvánul meg. 

 A gyakorlati képzésen kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulókat külön felkarolják, melynek eredményeképpen egy - azóta is alkalmazott - tanulói újítás is született, valamint gyakorlati oktatóik négy tanulót készítettek fel a Légy a szakmád mestere! elnevezésű versenyre.

Sajtómegjelenések:

Pályázataink - ajánló

Online gyermekvédelem

Látogatók:

Mai:1
Tegnapi:48
Heti:87
Havi:438
2017.09.02-től összesen:30189


Aktuális látogatók száma: 6 fõ