Naptár

Ajánlataink

Kifutott a Somogyi Hírlap I. Balatoni Médiahajója

Szeptember 7-én a Balatonföldvárról induló Balatoni Médiahajó vendégei egy rendhagyó turisztikai konferencia résztvevői lehettek. A Somogyi Hírlap a Magyar Turisztikai Ügynökséggel karöltve valósította meg a találkozót, melyen kettőszázharminc vendég vett részt – köztük a Somogyi Hírlap üzleti partnerei, a part menti megyék országgyűlési képviselői, polgármesterei, meghatározó közéleti szereplői, a kormány képviselői, a térség vállalkozásai és a tudományos, kulturális élet képviselői. 

A konferencián Csiba Ágota Főigazgató Asszony képviselte a Kaposvári Szakképzési Centrumot, ahol arra keresték a választ, hogy milyen Balatont álmodunk 2030-ra, s mit tehetnek a régió meghatározó szereplői, hogy az elképzelések, álmok valóra váljanak.

A rendezvényen lehetőség nyílt kapcsolatok építésére és olyan szolgáltatók is egymásra találhattak, akik nem is tudtak egymásról. Ezt remek helyi ízek tették még emlékezetessé, hiszen stílszerűen minőségi somogyi sonkát, sajtot, balatoni borokat, somogyi pálinkákat és mesztegnyői rétest is kóstolhattak a résztvevők. 

Pályázataink - ajánló

Online gyermekvédelem

Látogatók:

Mai:1
Tegnapi:48
Heti:87
Havi:438
2017.09.02-től összesen:30189


Aktuális látogatók száma: 5 fõ