Kedves nyolcadikosok!
Szerezz piacképes szakmákat 3 év alatt, vagy érettségivel 4 év alatt!

Szerezzen piacképes szakmát!
Ingyenes felnőttoktatás vagy fizetős felnőttképzéseink keretében!

Ajánlataink

Pályázataink - ajánló

Online gyermekvédelem

Egyéb

Digitális kihívások a köznevelésben konferencia

"Digitális kihívások a köznevelésben" címmel tartottak konferenciát 2017.10.06-án pénteken Kaposváron a Kaposvári Klebelsberg Középiskolai Kollégium tehetségpontjának szervezésében. A program során plenáris előadásokban gazdag, gyakorlatra épülő műhelymunkával várták az érdeklődőket. 

Speciális nyomtatót és robotgépet kapnak a diákok

"Speciális nyomtatót és robotgépet kapnak a diákok" címmel közölt cikket a Sonline.hu weboldal szakképzési centrumunkról. A cikket változatlan formában közöljük:

Három dimenziós nyomtató, robotgép és számítógépek sokasága: jó iramban halad a fejlesztési program a Kaposvári Szakképzési Centrumnál, ahol az idén eddig közel 740 millió forint értékű karbantartást, felújítást és beruházást hajtottak végre. A következő hónapokban is lendületesen folytatni kívánják a korszerűsítést.

Szakmai szakképzési és felnőttképzési konferencia

A Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal és a Szakképzési Centrumok szervezésében, regionális szakmai szakképzési és felnőttképzési tanévnyitó konferenciákat tart az alábbi helyszíneken és időpontokban.

A konferenciára várjuk a szakképzésben, felnőttképzésben résztvevő intézmények igazgatóit, érdeklődő pedagógusait, az általános iskolák igazgatóit, pályaválasztással, pályaorientációval foglalkozó pedagógusait, munkatársait.

A konferenciákon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

#HelyszínProgramJelentkezés konferenciára
1. 2017. szeptember 05. 13:00 - Nagykanizsa letöltés regisztráció
2. 2017. szeptember 08. 10:00 - Szekszárd letöltés regisztráció

További kérdés esetén érdeklődjön a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 További időpontok a NSZFH honlapján!

Országos Szakképzési Tanévnyitó ünnepség

A korszerű oktatási környezet kialakítása a minőségi szakképzés alapja, ezért a Nemzetgazdasági Minisztérium mintegy 10 milliárd forintból infrastruktúra-fejlesztési programot indít a szakképző intézményeknél – jelentette be Varga Mihály az Országos Szakképzési Tanévnyitó ünnepségen Szolnokon. (forrás: www.jnsz.hu)

2017. augusztus 20.

A hagyományoknak megfelelően idén is zászlófelvonással kezdődött az augusztus huszadikai ünnepi programsorozat a Kossuth téren Kaposváron. A katonai tiszteletadást követően pedig a város képviselői, a kaposvári intézmények vezetői, a pártok és civil szervezetek is elhelyezték koszorúikat. A Kaposvári Szakképzési Centrumot Csiba Ágota, Sipos Kinga és Dr. Pradalits Tibor képviselte.

Részvétnyilvánítás

Gyakornoki program

Szeretnél könnyen elhelyezkedni? Vegyél részt a „Gyakornoki Program”-ban, és versenyezni fognak érted a munkáltatók!

Látogatók:

Mai:40
Tegnapi:55
Heti:234
Havi:1022
2017.09.02-től összesen:5357


Aktuális látogatók száma: 31 fõ