Ajánlataink

Egyéb

Március 15-ei ünnepi megemlékezések

 

A Kaposvári Szakképzési Centrum és a tagintézmények vezetősége koszorúkat helyezett el az 1848-49-es forradalom és szabadságharc ünnepi megemlékezésein.

Füstelszívó rendszert adományozott tagintézményünknek a VIDEOTON

Nem ez az első alkalom, hogy a VIDEOTON támogatja a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumát, hiszen 2017-ben egy 3D nyomtatóval igyekeztek felkészíteni a diákokat a jövő kihívásira, a versenyképes tudás megszerzésére.

Sikeresen zárult a fogvatartottak részére szervezett betanított festő-mázoló képzés!

 

Tizenkét fogvatartott vett részt és szerzett képesítést a betanított festő-mázoló képzésen a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet és a Kaposvári Szakképzési Centrum közös szervezésében. 

Centrumunk együttműködési megállapodást kötött a horvátországi Bjelovári Kereskedelmi Szakközépiskolával

2018. november 26-án a szakképzés népszerűsítése és modernizációja, valamint a két intézmény közötti tapasztalatcsere céljából együttműködési megállapodást írt alá Csiba Ágota, a Kaposvári Szakképzési Centrum főigazgatója és Nataša Vibiral, a Bjelovári Kereskedelmi Szakközépiskola igazgatója. A megállapodás kitér arra, hogy az intézmények törekedni fognak a szakképzés folyamatos népszerűsítésére, illetve lehetővé teszik egymás számára a szakképzési tevékenységgel kapcsolatos kulcsfontosságú gazdasági, intézményi és kulturális ismeretek átadását. Az aktív tapasztalatcsere mellett az iskoláknak közös EU projektek végrehajtására is lehetősége nyílik.

Bízunk abban, hogy egy olyan sikeres kooperáció vette kezdetét, mely érezhetően pozitív hatással lesz az érintett területekre és egyaránt sikeresen fogja szolgálni a szakképzés, az intézmények és az ott tanuló diákok érdekeit.

Pintér Kálmán egykori iskolaigazgatóra emlékeztünk

2018. november 5-én Pintér Kálmán egykori iskolaigazgatónak és munkásságának állítottak maradandó emléket Kaposváron, aki az egykori 503. számú Rippl-Rónai József Ipari Szakmunkásképző Intézetet vezette. Régi kollégái, tanítványai, magánemberek, intézmények, illetve cégvezetők fogtak össze, hogy emléket állítsanak a volt intézményvezető tiszteletére, aki múlt év novemberében hunyt el. 

Az 1956-os forradalomra emlékeztünk

Kaposváron a Kossuth téri zászlófelvonás után a Nagy Imre téren, majd a Berzsenyi parkban idézték meg az 1956-os forradalom szellemét. 

70 éves a Bárczi Gusztáv Módszertani Központ

Hetven évvel ezelőtt október 15-én lépett be az első tanuló a Kaposvári Állami Gyógypedagógiai Iskolába. Azóta az intézmény Bárczi Gusztáv nevét viseli és módszertani központtá vált, szakiskolai képzést is indítottak és speciális óvodájuk is van.

Ökoiskola

Ökoiskola címet nyert el a Kaposvári SZC Széchenyi István  Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

40 éves az Eötvös Kollégiuma

Negyven éves a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnázium kollégiuma. Az évforduló kapcsán az egykori dolgozókat is meghívták a szerda délutáni ünnepségre. Zene, néptánc és irodalmi műsor - a diákok színvonalas műsorral lepték meg a közönséget.

A futószalagról az Eötvösbe

Egy új és modern gépjárművel gyarapodott a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma. Egy Ford típusú személygépkocsit kaptak, amelyet tanulmányozva megtanulhatják az autószerelő tanoncok a 2018-as modell működését, összetételét.

Pályázataink - ajánló

Online gyermekvédelem

Látogatók:

Mai:28
Tegnapi:51
Heti:243
Havi:840
2017.09.02-től összesen:22435


Aktuális látogatók száma: 6 fõ