Naptár

Ajánlataink

Egyéb

Rendhagyó irodalom órán a holokausztról

Kertész Imre Sortalanság című regénye és a holokauszt esztétikája volt a témája a Széchenyi iskolában rendezett rendkívüli irodalomórának, amelyet a Berzsenyi Dániel Irodalmi és Művészeti Társaság szervezett.

A taszári repülőmúzeumba látogattak a kadétok

Izgalmas tárlatvezetésen ismerkedhettek meg az Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnázium honvédelmi tagozatos tanulói Taszáron a katonai repülés múltjával, és a somogyi bázis kalandos történetével. 

Kisfilmmel hívják fel a figyelmet az iskolai erőszakra

Iskolai erőszak elleni kampányhoz forgatott jeleneteket a kaposvári Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnázium négy diákja Litvániában.

Remek ötlet volt a fiatalokat megcélozni

Hatalmas élmény volt a Gépészes diákok számára ellátogatni a kaposvári fűtőműbe az Erőművek Éjszakája program keretében.

Angliában gyakorolják a nyelvet Dráva Völgye diákjai

Angliában gyakorolják 8 napon át a nyelvet a Kaposvári SZC Dráva Völgye Gimnáziumának, Szakgimnáziuma és Kollégiumának tanulói. A Pécsi Egyetem “Nyelvtanulással a boldogulásáért” című pályázatnak köszönhetően 10 diák és kísérőtanáruk, Pápai-Horváth Katalin utazott a szigetországba, pontosabban az angliai Devon megyében található Barnstaple-be.

Katonaruhába bújva tisztelték elődeik emlékét

A Honvédelmi Sportszövetségtől elnyert pályázatnak köszönhetően a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, és Kollégiumának kadétjai kétnapos kiránduláson vettek részt.

Gépészes diákból aranylabdás bajnok

2019. október 1-jén került megrendezésre Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnáziumának, Szakközépiskolája, és Kollégiumának Alumni programja, a GINOP 6. 2. 3. – 17., a Kaposvári Szakképzési Centrum átfogó fejlesztése elnevezésű pályázat keretein belül.

Megújult a tabi Rudnay szakgimnázium épülete

Átfogó energetikai korszerűsítésen esett át a tabi Rudnay Gyula Szakgimnázium, amellyel 1970 óta, története legnagyobb fejlesztése vált valóra. A szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár az ünnepélyes átadón példaértékűnek nevezte a kormány, a helyi önkormányzat és a Kaposvári Szakképzési Centrum összefogását. Pölöskei Gáborné hangsúlyozta: a megújult iskolaépület is hozzájárul ahhoz, hogy a szakképzést többen válasszák a jövőben.

Noszlopys érettségizőket köszöntött Szita Károly Polgármester Úr

 Idén a Kaposvári SZC Noszlopy Gáspár Közgazdasági Szakgimnáziuma látta vendégül Szita Károly Polgármester Urat, hogy az érettségi bizonyítványokat személyesen adja át a végzős osztálynak.

Nemzeti Összetartozás Napja és a trianoni békediktátum 99. évfordulója

2019. június 4-én országszerte és a határon túlon is megemlékeztek a trianoni békeszerződés 99. évfordulója és a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából.

Pályázataink - ajánló

Online gyermekvédelem

Látogatók:

Mai:12
Tegnapi:38
Heti:50
Havi:401
2017.09.02-től összesen:30152


Aktuális látogatók száma: 5 fõ