Ajánlataink

Egyéb

Noszlopys érettségizőket köszöntött Szita Károly Polgármester Úr

 Idén a Kaposvári SZC Noszlopy Gáspár Közgazdasági Szakgimnáziuma látta vendégül Szita Károly Polgármester Urat, hogy az érettségi bizonyítványokat személyesen adja át a végzős osztálynak.

Nemzeti Összetartozás Napja és a trianoni békediktátum 99. évfordulója

2019. június 4-én országszerte és a határon túlon is megemlékeztek a trianoni békeszerződés 99. évfordulója és a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából.

Kaposváron újraindul a gépgyártás

Erről és a leendő, a Kaposvári Szakképzési Centrumban folyó műszaki képzés indulásáról is szó esett 2019. május 17-én azon az ünnepi bejelentésen, melyet a Városházán Szita Károly Polgármester Úr nyitott meg. 

Eötvösös diákokat támogat Kaposvár egyik legmeghatározóbb vállalkozása, a VIDEOTON Elektro-PLAST Kft.

A Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács 2019. áprilisi hírlevelében adott hírt a Videoton Elektro-Plast Kft. nemrégiben átvett Genius Loci díjáról, melyet Kiemelkedő Tehetségtámogató Tevékenységéért kapott a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségétől.

Pedagógusokkal beszélgetett Szita Károly polgármester úr

2019. május 2-án egy kötetlen beszélgetésre hívta össze Kaposvár pedagógusait, oktatási intézményvezetőit a Városháza dísztermébe Szita Károly polgármester úr, melyen a Kaposvári Szakképzési Centrum képviseletében Csiba Ágota kancellár asszony, Kard János szakmai főigazgató-helyettes úr és Tallián Zsolt gazdasági vezető úr is részt vett.

Március 15-ei ünnepi megemlékezések

 A Kaposvári Szakképzési Centrum és a tagintézmények vezetősége koszorúkat helyezett el az 1848-49-es forradalom és szabadságharc ünnepi megemlékezésein.

Pályázataink - ajánló

Online gyermekvédelem

Látogatók:

Mai:20
Tegnapi:22
Heti:211
Havi:796
2017.09.02-től összesen:27012


Aktuális látogatók száma: 55 fõ