Naptár

Ajánlataink

Büszkeségeink

Versben is jók a Drávások

Remekül szerepeltek a Dráva Völgye Gimnázium tanulói a Kaposváron megrendezett szavalóversenyen.

Kaposvári kadétok kaptak honvédelmi ösztöndíjat

Honvédelmi ösztöndíjban részesült az Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnázium három tanulója. Balogh Blanka, Olasz Luca, és Nagy Vanda Stella, eddig elért kiemelkedő tanulmányi eredményeik elismeréseképpen, Béri Balogh Ádám középiskolai ösztöndíjat kaptak, amelyet személyesen vehettek át a honvédelmi államtitkártól Budapesten, a Stefánia Kultúrpalotában.

Kiválóan szerepeltek a marcali döntőben a barcsi indulók

Előkelő helyezést értek el a Kaposvári SZC Dráva Völgye Gimnáziumának tanulói a Marcaliban megrendezett Duatlon Diákolimpia Országos Döntőjén, október 26-án.

Dobogón a DVK matekos csapata

A Bolyai János megyei matematika versenyen 3. helyezést értek el a Kaposvári SZC Dráva Völgye Gimnáziumának diákjai.

Két barcsi aranyérem a karate diákolimpián

A legfényesebb éremmel térhetett haza a Dráva Völgye Szakgimnázium két diákja a Szigetszentmiklóson megrendezett, WKF Karate-Kumite Diákolimpia országos döntőjéről.

Tátva maradt az X-Faktor mentorainak szája a 14 éves Dominik hallatán

Lenyűgözte az X-Faktor mentorait a Somogy megyei 14 éves Bottka Ferenc Dominik. A Lamping József Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskola 9. évfolyamos tanulója. 

Honvédelmi versenyen taroltak a Gépészes diákok

Remekeltek a Gépészes diákok a kaposvári haditornán. Kilenc somogyi középiskola részvételével rendezték meg az Országos Haditorna Verseny megyei döntőjét. Érkeztek középiskolás tanulók Marcaliból, Nagyatádról, Siófokról, Fonyódról, Tabról és Szőcsénypusztáról is.

Sikeres feladatmegoldásaival a középmezőnyben végzett Varga Réka

Nagyszerűen helytállt Varga Réka a Kaposvári SZC Dráva Völgye Gimnáziumának, Szakgimnáziuma és Kollégiumának 10. osztályos tanulója, a Kitaibel Pál Középiskolai Biológiai és Környezetvédelmi Tanulmányi Verseny országos döntőjén.

Várostörténeti vetélkedőn bizonyítottak a Dráva Völgye tanulói

Barcs várossá nyilvánításának 40. évfordulója alkalmából helytörténeti vetélkedőt tartottak október 2-án a Móricz Zsigmond Művelődési Központban. Az ötletgazda két történelemtanár - Salavecz Mariann és Horváth Károly - volt.

Elismerő oklevél a Honvédelmi Sportszövetségtől

Elismerő oklevélben részesült a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, és Kollégiuma, a Honvédelmi Sportszövetség által biztosított programokon nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységéért.

Gratulálunk!

Pályázataink - ajánló

Online gyermekvédelem

Látogatók:

Mai:12
Tegnapi:38
Heti:50
Havi:401
2017.09.02-től összesen:30152


Aktuális látogatók száma: 11 fõ