Kedves nyolcadikosok!
Szerezz piacképes szakmákat 3 év alatt, vagy érettségivel 4 év alatt!

Szerezzen piacképes szakmát!
Ingyenes felnőttoktatás vagy fizetős felnőttképzéseink keretében!

Ajánlataink

Pályázataink - ajánló

Online gyermekvédelem

Büszkeségeink

Egészségügyi Szakgimnáziumok Találkozója 2017.

A Váci Szakképzési Centrum Selye János Egészségügyi és Szociális Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 5. alkalommal rendezte meg a szakmai versennyel egybekötött „Egészségügyi Szakgimnáziumok Találkozóját” 2017. október 19- én.  Az ország számos településéről érkeztek diákok a megmérettetésre, ahova 5 fős csapatok jelentkezését várták.

A XX. Kapos kupa győztese a GÉPÉSZ!

20. alkalommal került megrendezésre a középiskolásoknak kiírt nagypályás labdarúgó torna. Az idei Kapos kupán 7 csapat nevezett.

HM Országos Haditorna Verseny

2017.10.04-n rendezték a Honvédelmi Minisztérium kiemelt versenyét középiskolásoknak, ahol 12 intézmény csapatai versengtek egymással. A rendezők külön engedélyével iskolánkat három csapat képviselhette.

Országos Ifjúsági Honvédelmi Verseny, Pákozd

2017. szeptember 28-án zajlott az Országos Ifjúsági Honvédelmi Verseny döntője, Pákozdon. Az Eörtvöst a 12. D osztályból verbuválódott, négy fős alakulat képviselte, ahol a fiúknak a fizikai számok mellett, elméleti tudásukról is számot kellett adni a nyolc és fél kilométer hosszú pályán.

Szlovákiai templom felújítását végezték a kaposvári diákok

"Szlovákiai templom felújítását végezték a kaposvári diákok" címmel közölt cikket a Sonline.hu weboldal a Lamping diákjairól. A cikket változtatás nélkül közöljük:

A szlovákiai alsóbodoki templom felújításában vettek részt a kaposvári Lamping József szakközépiskola tanulói és szakoktatói: a nyáron egy-egy hetet segítettek.

Díjazták oktatóinkat a tanévnyitó ünnepségen

Kaposvár a fenntartó kilététől függetlenül felelősséget érez iskolái és tanárai iránt - mondta tanévnyitó köszötőjében Szita Károly polgármester a Táncsics Mihály Gimnáziumban. A megnyitón elhangzott: a somogyi megyeszékhely iskoláiban mintegy 10 500 diáknak kezdődött meg a tanév. 

Magyar Arany Érdemkereszt

Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült Horváth Zoltán András.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere állami kitüntetéseket és szakmai díjakat adott át augusztus 20-a alkalmából a Pesti Vigadóban. A tárca vezetője nemzeti ünnepünk alkalmából Magyar Érdemrend Középkereszt, Magyar Érdemrend Tisztikereszt, Magyar Érdemrend Lovagkereszt, Magyar Arany Érdemkereszt, Magyar Ezüst Érdemkereszt, Magyar Bronz Érdemkereszt állami kitüntetéseket, valamint Móra Ferenc-, Pauler Gyula-, Szinnyei József-díjakat adott át.

Kaposvári Szakképzési Centrum jutalmazottjai 2017

"Kitartás, szorgalom és munka kell a sikerhez" címmel közölt cikket a sonline.hu:

Csiba Ágota, a Kaposvári Szakképzési Centrum főigazgatója kiváló tanuló és kiváló pedagógus elismeréseket adott át kedden a Lamping József műszaki szakgimnáziumban. A KSZC-hoz tartozó somogyi iskolák 23 tanára és 31 diákja kapott oklevelet.

Látogatók:

Mai:40
Tegnapi:55
Heti:234
Havi:1022
2017.09.02-től összesen:5357


Aktuális látogatók száma: 10 fõ