Ajánlataink

Büszkeségeink

Ismét remekeltek az Adys diákok

2019. május 25-én rendezték az Ultimate Frizbi Diákolimpia Országos Döntőjét Gödöllőn. A döntőben összesen 70 iskola és közel ezer sportoló mérte össze tudását.

Kaposvár legtehetségesebb diákjait köszöntötték

2019. június 19-én az Együd Árpád Kulturális Központban Kaposvár Megyei Jogú Város alpolgármestere, Oláh Lajosné köszöntötte a kaposvári intézményekben tanuló országos tanulmányi, szakmai, művészeti versenyeken kiemelkedő eredményeket elért tanulókat. Összesen 108 diák, 21 csapat részesült polgármesteri elismerésben. 

Év diákja – Év tanára díjátadó - 2019

A Kaposvári Szakképzési Centrum életében már hagyományteremtő módon, idén 4. alkalommal került megrendezésre az „Év diákja – Év tanára” díjátadó ünnepség; ahol a 2018/2019-es tanév során kimagasló tanulmányi ill. sport eredményt elérő, a közösségi munkában is aktívan részt vevő tanulók és felkészítő tanáraik, valamint azok a pedagógusok részesültek elismerésben, akik idén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Akire büszkék vagyunk: Szakács Ibolya Weszely Ödön Díja

2019. június 3-án 24 szakképzésben dolgozó pedagógus – köztük három somogyi szakember – vehetett át hétfőn elismerést Palkovics László innovációs és technológiai minisztertől és Pölöskei Gáborné, köznevelési intézményrendszer fejlesztéséért felelős helyettes államtitkártól Pedagógusnap alkalmából Budapesten, a Duna Palotában. Egészen mostanáig nem létezett díj kifejezetten a szakképzésben dolgozó pedagógusok, szakoktatók kitüntetésére. Ezt a hiányt pótolta a Minisztérium az idén először átadott, a szakképzésért és felnőttképzésért odaítélt díjjal.

Országos első helyezés a Rudnayból

 Az Ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyének országos döntőjében Ügyviteli ismeretek kategóriában első helyezést ért el Herdics Eszter a Kaposvári SZC Rudnay Gyula Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma 12/R osztályos tanulója.

Felkészítő tanárok: Dr. Cseplitsné Kovács Katalin, Madarászné Ungi Katalin

Ez úton is gratulálunk a nagyszerű eredményhez!

Tanulóink az ÁSZÉV döntőjén versenyeztek

Sikeresen szerepeltek tanulóink az Ágazati Szakmai Tárgyak Versenyének döntőjében.

Pályázataink - ajánló

Online gyermekvédelem

Látogatók:

Mai:20
Tegnapi:22
Heti:211
Havi:796
2017.09.02-től összesen:27012


Aktuális látogatók száma: 46 fõ