Ajánlataink

Büszkeségeink

Röplabdásaink negyedikek az országos döntőben!

Miután a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának fiú röplabda csapata megnyerte a szombathelyi országos elődöntőt, kivívta a jogot a nyolc csapatot felvonultató országos döntőn való részvételre, amelyet 2019. február 7. és 10. között rendeztek meg Békéscsabán.

Nagyatádi pedagógus kollégák sikereinek örülhetünk

Az elmúlt pár hónap folyamán a Kaposvári SZC Nagyatádi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 3 pedagógusa is a figyelem középpontjába került, amikor rangos városi elismeréseket vehettek át, valamint sor került egy történelmi témájú dokumentumfilm bemutatójára. 

Első helyezés a „Fedezd fel az örökséged!” online erdőismereti vetélkedőn!

A Kaposvári SZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiumának „Vadgazdák” nevű csapata nyerte a „Fedezd fel az örökséged!” online erdőismereti vetélkedő őszi fordulóját.

Sikerek a VII. Illéssy Gasztro Kupán!

Egy arany és két bronzéremmel tértek haza a Kaposvári SZC Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának diákjai a 2018. december 8-án megrendezett VII. Illéssy Gasztro Kupa országos ételművészeti versenyről.

Centrumos sikerek a XXI. Kapos Kupán

A helyi középiskolák számára kiírt nagypályás labdarúgó kupa döntőjében az első helyet büntetőkkel sikerült elhódítania a Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumnak, így a Kaposvári SZC Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának csapata az előkelő második helyen végzett. 

Energiahatékony mentor iskola lett a Gépész!

A Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. elkötelezett híve a fenntartható fejlődésnek, aminek egyik fontos kérdése az energiafelhasználás. Ez a legnagyobb szakmai és társadalmi összefogással rendelkező hazai energiahatékonysági program. Létrehoztak egy virtuális erőművet, amelynek célja nem az energiatermelés, hanem az energiamegtakarítás.

Beszámoló a Barcsi Széchenyi közi tagóvodában végzett nyári szakmai gyakorlatról

Iskolánk, a Kaposvári SZC Barcsi Ipari, Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának festő szakmát tanuló 9. c. osztályos tanulói, valamint a felnőttoktatásban részt vevő esti tagozatos első évfolyamos tanulók összevont nyári gyakorlaton vettek részt, amelynek keretein belül felújításra kerültek a barcsi Széchenyi közi Tagóvoda (7570 Barcs, Széchenyi köz 6.) belső terei.

Újabb elismerésben részesültek diákjaink!

Az országos tanulmányi, szakmai és művészeti versenyeken kimagasló eredményeket elért kaposvári diákokat és a felkészítő tanáraikat köszöntötték 2018. június 20-án az Együd Árpád Kulturális Központban. Szita Károly, Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármestere az idei évben 88 egyéni és 30 csapat elismerést osztott ki. Centrumunk diákjai közül 25-en vehettek át oklevelet – 6 csapat mellett 6-an egyéni kategóriában.

Újabb elismerést kaptak a Szakma Sztár Fesztivál legjobbjai!

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara is elismerésben részesítette a Szakma Kiváló Tanulója Versenyen és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen kiemelkedő eredményt elért diákjainkat!

Facebook: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=387095575106995&id=119570881859467

2018. június 13. - Elismerésben részesültek a legkiválóbb diákjaink és pedagógusaink!

Centrumunk a megalakulása óta minden évben díjazásban részesíti a tanév során kiemelkedő eredményt elért tanulókat, illetve a diákságot kiváló munkájukkal ösztönző és felkészítő pedagógusokat. Idén az Év Diákja és Év Tanára díjátadó ünnepségnek a Nagyatádi Kulturális és Sport Központ adott otthont, ahol a Centrum 11 tagintézményéből összesen 98 diák és 34 pedagógus részesült elismerésben.

Pályázataink - ajánló

Online gyermekvédelem

Látogatók:

Mai:12
Tegnapi:41
Heti:124
Havi:637
2017.09.02-től összesen:21346


Aktuális látogatók száma: 21 fõ