Ajánlataink

Büszkeségeink

Beszámoló a Barcsi Széchenyi közi tagóvodában végzett nyári szakmai gyakorlatról

Iskolánk, a Kaposvári SZC Barcsi Ipari, Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának festő szakmát tanuló 9. c. osztályos tanulói, valamint a felnőttoktatásban részt vevő esti tagozatos első évfolyamos tanulók összevont nyári gyakorlaton vettek részt, amelynek keretein belül felújításra kerültek a barcsi Széchenyi közi Tagóvoda (7570 Barcs, Széchenyi köz 6.) belső terei.

Újabb elismerésben részesültek diákjaink!

Az országos tanulmányi, szakmai és művészeti versenyeken kimagasló eredményeket elért kaposvári diákokat és a felkészítő tanáraikat köszöntötték 2018. június 20-án az Együd Árpád Kulturális Központban. Szita Károly, Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármestere az idei évben 88 egyéni és 30 csapat elismerést osztott ki. Centrumunk diákjai közül 25-en vehettek át oklevelet – 6 csapat mellett 6-an egyéni kategóriában.

Újabb elismerést kaptak a Szakma Sztár Fesztivál legjobbjai!

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara is elismerésben részesítette a Szakma Kiváló Tanulója Versenyen és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen kiemelkedő eredményt elért diákjainkat!

Facebook: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=387095575106995&id=119570881859467

2018. június 13. - Elismerésben részesültek a legkiválóbb diákjaink és pedagógusaink!

Centrumunk a megalakulása óta minden évben díjazásban részesíti a tanév során kiemelkedő eredményt elért tanulókat, illetve a diákságot kiváló munkájukkal ösztönző és felkészítő pedagógusokat. Idén az Év Diákja és Év Tanára díjátadó ünnepségnek a Nagyatádi Kulturális és Sport Központ adott otthont, ahol a Centrum 11 tagintézményéből összesen 98 diák és 34 pedagógus részesült elismerésben.

Fakitermelő versenyen jeleskedtek Centrumunk diákjai!

A harmadik helyet szerezte meg a Kaposvári SZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiuma 11. E osztálya a 2018-as STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság regionális fordulójában. 

Diákjainkat köszöntötték a Parlamentben!

2018. évi Szakma Sztár emléklapátadó ünnepség

2018. május 25-én a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a Parlament felsőházi termében díjátadó ünnepséget szervezett a XI. Szakma Sztár Fesztivál országos szakmai versenyein dobogós helyezést elért tanulók és gyakorlati felkészítő tanáraik számára.

Sikeresen szerepeltek diákjaink az SZKTV és az OSZTV országos döntőiben!

A Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny elődöntőit a területi kamarák szervezésében bonyolították le, majd a döntőbe került diákok 2018. április 23. és 25. között már a Fővárosban mérhették össze szakmai tudásukat - illetve a vízügyi ágazat OSZTV döntőjének a Miskolci SZC Kós Károly Építőipari Szakgimnázium adott otthont április 18. és 20. között. A versenyek minden évben a nagyszabású Szakma Sztár Fesztivál keretében zajlanak - mely rendezvény célja, hogy népszerűsítse a diákok által is képviselt szakmákat és növelje hazánkban a szakmatanulás társadalmi presztízsét.

8. helyen zárt a GÉPÉSZ a CENTRUM FUTSAL országos döntőjében!

Immár második alkalommal került megrendezésre a Mátészalkai Szakképzési Centrum által szervezett Centrum Futsal országos versenysorozata. 

Oktatói siker a Pelikán Kupán!

Szívből gratulálunk Mihajlovits Róbertnek, a Kaposvári Szakképző Centrum Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola tanárának, aki a múlt hét során a felnőtt kategória aranyérmét vehette át, illetve az abszolút első helyen végzett a Szolnokon megrendezésre került Pelikán Kupán! 

Érem az Adyból

XI. Országos Egészségügyi és Szociális Tudományos Diákkonferencia

2018. március 26-27-én került sor a XXI. Országos Egészségügyi és Szociális Tudományos Diákkonferenciára a Váci Szakképzési Centrum Selye János Egészségügyi és Szociális Szakképző Iskolája rendezésében.