Szerezzen piacképes szakmát!
Ingyenes felnőttoktatás vagy fizetős felnőttképzéseink keretében!

Ajánlataink

Pályázataink - ajánló

Online gyermekvédelem

Büszkeségeink

Országos helyezés az Adyból

Az Országos Szabó Magda emlékversenyen a 11/A osztályos diákok 5. helyezést értek el.

Nobel Díjasok és Tehetséges Diákok X. Találkozója, Szent-Györgyi Tanulmányi verseny

A beszámolót a Nobel Díjasok és Tehetséges Diákok X. Találkozójáról, illetve a Szent-Györgyi Tanulmányi versenyről az Ady-ból kaptuk. Köszönjük.

Versenyeredmények az Adyból

Országos Kötélugró egyéni és kétköteles Magyar Bajnokság

November 25.-26.-ai hétvégén került megrendezésre az Országos Kötélugró egyéni és kétköteles Magyar Bajnokság Szentesen. A Somogy megyei delegáció 12 fővel indult Csongrád megyébe, hogy megmutassák tudásuk legjavát. 

Első helyezést ért el Németh Zsombor a Dráva Völgye tanulója!

A Kitaibel Pál Középiskolai Biológiai és Környezetvédelmi Tanulmányi verseny döntője idén új helyszínen - Győrben, a Széchenyi István Egyetemen - került megrendezésre november 22-én. Iskolánkat Somogy megyéből egyedüliként Németh Zsombor 10. erdész osztályos tanuló képviselte. A döntőt az egyetem Tudományos és Művészeti Diákköri Konferenciájának keretében, a Kitaibel Pál szekcióban rendezték meg a 10. és 11. évfolyamos tanulók számára. A verseny fajismereti feladatból és egy kiselőadás bemutatásából állt, amit a zsűri külön-külön értékelt, majd az összesített eredmények alapján alakult ki a végső sorrend. A korábbi évektől eltérően idén együtt versenyeztek a gimnáziumok és a szakgimnáziumok tanulói. Zsombor ebben a rangos mezőnyben szerezte meg a 10. évfolyamos diákok között az első helyezést. Felkészítő tanára: Borsos Sándor tanár úr.

Egészségügyi Szakgimnáziumok Találkozója 2017.

A Váci Szakképzési Centrum Selye János Egészségügyi és Szociális Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 5. alkalommal rendezte meg a szakmai versennyel egybekötött „Egészségügyi Szakgimnáziumok Találkozóját” 2017. október 19- én.  Az ország számos településéről érkeztek diákok a megmérettetésre, ahova 5 fős csapatok jelentkezését várták.

A XX. Kapos kupa győztese a GÉPÉSZ!

20. alkalommal került megrendezésre a középiskolásoknak kiírt nagypályás labdarúgó torna. Az idei Kapos kupán 7 csapat nevezett.

HM Országos Haditorna Verseny

2017.10.04-n rendezték a Honvédelmi Minisztérium kiemelt versenyét középiskolásoknak, ahol 12 intézmény csapatai versengtek egymással. A rendezők külön engedélyével iskolánkat három csapat képviselhette.

Országos Ifjúsági Honvédelmi Verseny, Pákozd

2017. szeptember 28-án zajlott az Országos Ifjúsági Honvédelmi Verseny döntője, Pákozdon. Az Eörtvöst a 12. D osztályból verbuválódott, négy fős alakulat képviselte, ahol a fiúknak a fizikai számok mellett, elméleti tudásukról is számot kellett adni a nyolc és fél kilométer hosszú pályán.

Látogatók:

Mai:35
Tegnapi:61
Heti:190
Havi:931
2017.09.02-től összesen:9171


Aktuális látogatók száma: 26 fõ