Érettségi ingyen!
Szerezz érettségit felnőttoktatás keretében!

Szerezzen piacképes szakmát!
Ingyenes felnőttoktatás vagy fizetős felnőttképzéseink keretében!

Ajánlataink

Büszkeségeink

Újabb elismerésben részesültek diákjaink!

Az országos tanulmányi, szakmai és művészeti versenyeken kimagasló eredményeket elért kaposvári diákokat és a felkészítő tanáraikat köszöntötték 2018. június 20-án az Együd Árpád Kulturális Központban. Szita Károly, Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármestere az idei évben 88 egyéni és 30 csapat elismerést osztott ki. Centrumunk diákjai közül 25-en vehettek át oklevelet – 6 csapat mellett 6-an egyéni kategóriában.

Újabb elismerést kaptak a Szakma Sztár Fesztivál legjobbjai!

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara is elismerésben részesítette a Szakma Kiváló Tanulója Versenyen és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen kiemelkedő eredményt elért diákjainkat!

Facebook: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=387095575106995&id=119570881859467

2018. június 13. - Elismerésben részesültek a legkiválóbb diákjaink és pedagógusaink!

Centrumunk a megalakulása óta minden évben díjazásban részesíti a tanév során kiemelkedő eredményt elért tanulókat, illetve a diákságot kiváló munkájukkal ösztönző és felkészítő pedagógusokat. Idén az Év Diákja és Év Tanára díjátadó ünnepségnek a Nagyatádi Kulturális és Sport Központ adott otthont, ahol a Centrum 11 tagintézményéből összesen 98 diák és 34 pedagógus részesült elismerésben.

Fakitermelő versenyen jeleskedtek Centrumunk diákjai!

A harmadik helyet szerezte meg a Kaposvári SZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiuma 11. E osztálya a 2018-as STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság regionális fordulójában. 

Diákjainkat köszöntötték a Parlamentben!

2018. évi Szakma Sztár emléklapátadó ünnepség

2018. május 25-én a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a Parlament felsőházi termében díjátadó ünnepséget szervezett a XI. Szakma Sztár Fesztivál országos szakmai versenyein dobogós helyezést elért tanulók és gyakorlati felkészítő tanáraik számára.

Sikeresen szerepeltek diákjaink az SZKTV és az OSZTV országos döntőiben!

A Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny elődöntőit a területi kamarák szervezésében bonyolították le, majd a döntőbe került diákok 2018. április 23. és 25. között már a Fővárosban mérhették össze szakmai tudásukat - illetve a vízügyi ágazat OSZTV döntőjének a Miskolci SZC Kós Károly Építőipari Szakgimnázium adott otthont április 18. és 20. között. A versenyek minden évben a nagyszabású Szakma Sztár Fesztivál keretében zajlanak - mely rendezvény célja, hogy népszerűsítse a diákok által is képviselt szakmákat és növelje hazánkban a szakmatanulás társadalmi presztízsét.

8. helyen zárt a GÉPÉSZ a CENTRUM FUTSAL országos döntőjében!

Immár második alkalommal került megrendezésre a Mátészalkai Szakképzési Centrum által szervezett Centrum Futsal országos versenysorozata. 

Oktatói siker a Pelikán Kupán!

Szívből gratulálunk Mihajlovits Róbertnek, a Kaposvári Szakképző Centrum Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola tanárának, aki a múlt hét során a felnőtt kategória aranyérmét vehette át, illetve az abszolút első helyen végzett a Szolnokon megrendezésre került Pelikán Kupán! 

Pályázataink - ajánló

Online gyermekvédelem

Látogatók:

Mai:0
Tegnapi:27
Heti:27
Havi:589
2017.09.02-től összesen:14912


Aktuális látogatók száma: 11 fõ